fbpx
Köpa ny dator

Det är mycket att tänka på när du skall köpa en ny dator. I det här blogginlägget kommer jag att dela med mig av de dyraste och vanligaste misstagen gemene man eller kvinna begår när hen köper en ny dator.

Blogginlägget är uppdelat i flera sektioner. Dessa sektioner finns i innehållsförteckningen nedan. Läs inlägget i sin helhet eller klicka dig fram till de avsnitt som intresserar dig mest.

Lektion 1

Personen i butiken är en säljare

Olika typer av datorer

Vi tar det från början; det finns en väldig massa olika datorer att välja bland när du besöker en butik. Det finns ett tiotal populära tillverkare som de stora kedjorna saluför och naturligtvis skiljer de olika modellerna sig på flera olika punkter.

Datorn du är påväg att köpa skall både uppfylla dina förväntningar och behov och givetvis även passa plånbokens storlek. 

^

Bärbar dator

Även kallad laptop. I de absolut flesta fall det mest prisvärda och praktiska valet för dig som vill använda datorn på kontoret, vid frukostbordet eller på semestern.

^

Stationär dator

Även kallad desktop. Om du vill ha en fast plats i hemmet som är dedikerat till kontor. När sladdarna är inkopplade är det sällan enkelt att flytta till ett annat rum eller ta med den på semestern.

^

Surfplatta

Även kallad tablet. En surfplatta är egentligen inte en dator, men jag vill ändå så ett frö om att det väldigt ofta är en fullvärdig ersättare till en klassisk laptop eller desktop-dator.

0 kommentarer

Join

Work With Me